3D-modellering

Spesialistbedriften har flere dyktige medarbeidere som jobber med 3D-modellering. Vi 3D-modellerer og visualiserer blant annet møbler, interiør, produkter, verktøy, og bygningselementer til industrien. Vi benytter både CAD-verktøy som Revit (Autodesk), og programvare som er mer egnet for å produsere en fotorealistisk fremstilling av 3D-modellen, som for eksempel Blender.

Vi 3D-modellerer og visualiserer for eksempel trapper og gelendre, stoler og bord, skruer, og motorer. 3D-modellen benyttes gjerne i animasjoner av hele produksjonslinjer, monteringsanvisninger, brukerveiledninger, eller reklamefilmer for ditt produkt.

Animasjon og visualisering er også en super løsning på eventuelle lese- eller språkvansker hos den som skal motta budskapet.

Aktuelle saker

Det er alltid spennennde å se resultatet av arbeidet til våre studenter når det nærmer seg avsluttende eksamen for deres studier.

Her er eksempel på hvordan man kan lage visualiseringsvideoer basert på våre BIM-modeller.

Samarbeidet med Midthaug er et godt eksempel på hvordan vi ønsker å jobbe med våre kunder.

Vi begynte i det små ved å lage noen visualiseringer til deres webside og etter hvert skjønte vi at det var mye mer vi kunne få til sammen.