Visualisering av bygg og eiendom

Spesialistbedriften har flere dyktige medarbeidere som jobber med visualisering av bygg og eiendom. Det kan være mange grunner til at man har behov for en visualisering, og vi kan tilby ulike former for fremstillinger og detaljeringsgrad basert på hva du ønsker å formidle.

Her er det bare fantasien som setter grenser. Har du et prosjekt du ønsker å vise frem til andre kan vi hjelpe deg med å visualisere ditt prosjekt. Typiske prosjekter vi jobber med er visualisering av:

  • nybygg og husmodeller
  • prosjekterte fasadeendringer og påbygg/tilbygg
  • kommende bygg i reelle omgivelser (fotomontasje)
  • bygningselementer som for eksempel. rekkverk, trapper, osv.
  • interiør og innredning

 

Vi benytter ofte eksisterende tegninger og bilder som grunnlag for for vårt arbeid, men kan også gjennomføre befaringer ved behov for et grundigere forarbeid. Håndtegnede skisser med gode forklaringer kan også være et godt grunnlagt for å fremstille en visualisering. Vi foretrekker en tett dialog med deg som kunde, og gjennomfører gjerne hyppige videomøter med skjermdeling for å avstemme at vi er på riktig vei mens vi jobber med prosjektet.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om ditt prosjekt, så finner vi veien videre sammen!

Aktuelle saker

Det er alltid spennennde å se resultatet av arbeidet til våre studenter når det nærmer seg avsluttende eksamen for deres studier.

Her er eksempel på hvordan man kan lage visualiseringsvideoer basert på våre BIM-modeller.

Samarbeidet med Midthaug er et godt eksempel på hvordan vi ønsker å jobbe med våre kunder.

Vi begynte i det små ved å lage noen visualiseringer til deres webside og etter hvert skjønte vi at det var mye mer vi kunne få til sammen.

Ved Hatlehol gravlund er det veldig mange graver. Hver grav har sin identitet i form av et nummer. Vi har samlet gamle tegninger i en digital løsning.

«Også ved fremtidige utvidelser vil vi anvende Spesialistbedriften til å utarbeide gravkart. Vi er svært fornøyd» Svein Rune Johannesen