Utleie av kompetanse

Spesialistbedriften gjennomfører ofte personlig kartlegging av mennesker med Asperger/ASF, hvor formålet er å avdekke muligheter innen arbeid og utdanning. I den forbindelse kommer vi fra tid til annen i kontakt med talentfulle personer som åpenbart kan være en ressurs for samfunnet, men som har falt utenfor arbeidslivet på grunn av utfordringer relatert til sosialt samspill og kommunikasjon.    

I slike tilfeller gjør vi vårt ytterste for å kunne tilby ansettelse, selv om kompetanseprofilen ikke nødvendigvis ligger innenfor våre forretningsområder. Med bakgrunn i slike situasjoner tar Spesialistbedriften også på seg andre oppdrag basert på den kompetansen som vi har tilgang på. 

Mange personer med Asperger/ASF har for eksempel høy kompetanse og interesse innen informasjonsteknologi, kombinert med gode evner til å jobbe fokusert og detaljorientert over lang tid. Dette har blant annet medført at Spesialistbedriften har tatt på seg langvarige oppdrag med for eksempel analyse av store datamengder og registrering av data til maskinlæring/kunstig intelligens. Vi har også erfaring med å leie ut programmeringskompetanse. 

 

Et “bemanningsbyrå” utenom det vanlige.

Spesialistbedriften leier også ut konsulenter i oppdrag av lengre karakter, som kan utføres enten i våre kontorer eller hos dere som kunde. Spesialistbedriften har arbeidsgiveransvaret.

 

Hvorfor leie arbeidskraft fra Spesialistbedriften? 

Ved å leie inn arbeidskraft fra oss får dere utført tjenester av høy kvalitet, samtidig som dere viser sosialt ansvar og bidrar til inkludering av personer som normalt faller utenfor arbeidslivet. Siden Spesialistbedriften har arbeidsgiveransvaret, er dette risikofritt for dere som kunde. På denne måten gjør vi det lettere for bedrifter å ta sjansen på å inkludere personer med Asperger/ASF i sitt arbeidsmiljø. 

 

Konkrete fordeler med å leie inn arbeidskraft fra Spesialistbedriften:

  • Muligheter for kostnadsfri testperiode før man inngår langsiktig avtale
  • Langsiktig kostnad er tilnærmet den samme som å ansette selv, men uten arbeidsgiveransvaret som normalt medfølger ansettelser 
  • Ingen oppsigelsestid dersom innleien ikke fungerer som forventet
  • Kun faktisk medgåtte arbeidstimer faktureres, ingen utgifter ved sykdom o.l.
  • Spesialistbedriften er alltid lett tilgjengelig og sørger for oppfølging etter behov 

Har du et bemanningsbehov eller et prosjekt hvor du tenker det kan være aktuelt å leie inn kompetanse fra Spesialistbedriften? 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, så finner vi kanskje en god løsning sammen!

Aktuelle saker

Samarbeid med Inmarsat

Da Inmarsat skulle starte et større migreringsprosjekt med overføring av store mengder data, valgte de å leie inn kompetanse fra Spesialistbedriften.

Maren Øverli, Sales Operations Manager i Inmarsat Maritime er godt fornøyd med konsulentene fra Spesialistbedriften

LES MER

Samarbeid med CreateView

Sommeren 2020 inngikk Spesialistbedriften et spennende samarbeid med CreateView. Bransjemagasinet iLaks.no ble inspirert og skrev en interessant artikkel om saken.

CreateView har blitt en fast samarbeidspartner, og vi synes det er spennende å bidra til utviklingen av AI (maskinlæring)

LES MER

Hilde Stangeland, Sivilingeniør nettutvikling, Mørenett
«Mørenett har samarbeidet med Spesialistbedriften over flere år. De jobber nøyaktig, effektivt og selvstendig, og sørger for at arkivet vårt blir digitalisert mye raskere enn vi hadde klart uten hjelp. Vi setter stor pris på jobben Spesialistbedriften gjør for oss.»
Torbjørn Røe Isaksen, Arbeids- og sosialminister
«Dersom flere aktører tar i bruk det nye verktøyet ASIAS, kan flere med asperger kanskje havne på riktig hylle i livet tidligere og kanskje unngå uføretrygd.»
Kursdeltaker, “Asperger og inkludering”
«Nyttig kurs med faglig dyktige kursholdere. Gode til å formidle og lytte. En av de mest nyttige timer jeg har hatt på jobb på flere år!»
Kursdeltaker, “Asperger og inkludering”
«Et meget relevant kurs, et av de beste kursene jeg har hatt i min 30-årige yrkeskarriere. Alle som jobber med Asperger bør ha dette kurset»
Maren Øverli, Sales Operations Manager, Inmarsat
«Konsulentene har vært ekstremt tilpasningsdyktige, jeg er veldig takknemlig for de fine folkene vi har fått leie av Spesialistbedriften»
Pergunn Gjerdsbakk, Einingsleiar, Hareid kommune
«Vi er svært nøgde med arbeidet Spesialistbedriften gjer for oss. Mennesker med Asperger er gode på det meste, og har eit laserfokus på arbeidet sitt.»
Even Bringsdal, Daglig leder, Createview
«Spesialistbedriften har gjennom presis analyse bidratt til at Createview leverer målinger med høy nøyaktighet.»
Tommy Sørli, Teknisk Salgskonsulent, Midthaug
«Vi er veldig fornøyd med jobben Spesialistbedriften har gjort ved animasjon, og bilder av våre produkt. De kommuniserer godt, og leverer arbeid med høy kvalitet. Akkurat det vi ser etter i en leverandører.»
Forrige
Neste

SPESIALISTBEDRIFTEN AS

Postvegen 2, 6018 Ålesund

 

Orgnr: 913 270 193

Copyright © 2021
Webdesign: 2Mind-Design AS