Konsulenttjenester

Spesialistbedriften er et konsulentselskap utenom det vanlige. Alle våre konsulenter har Asperger/ASF, noe vi er svært stolte av. Personer med Asperger/ASF er ofte veldig dyktige på sitt fagområde, og har typisk følgende styrker i arbeidslivet: nøyaktig og presis, intelligent og analytisk, dybdefokusert og utholdende, ærlig, og løsningsorientert.

Vi leverer et bredt spekter av tjenester, med hovedfokus på teknisk tegning, animasjon, og visualisering. Vi har blant annet opparbeidet oss mye erfaring med produksjon av brann- og rømningsplaner, og BIM-modellering av eksisterende bygningsmasse.

Vi leier også ut konsulenter med annen kompetanse til små og store oppdrag innen ulike områder. I noen tilfeller leier vi ut konsulenter på fast basis, og vedkommende fungerer da som en vanlig ansatt hos vår kunde/oppdragsgiver. Kontorplass kan enten være hos kunden eller hos Spesialistbedriften.

Hilde Stangeland, Sivilingeniør nettutvikling, Mørenett
«Mørenett har samarbeidet med Spesialistbedriften over flere år. De jobber nøyaktig, effektivt og selvstendig, og sørger for at arkivet vårt blir digitalisert mye raskere enn vi hadde klart uten hjelp. Vi setter stor pris på jobben Spesialistbedriften gjør for oss.»
Torbjørn Røe Isaksen, Arbeids- og sosialminister
«Dersom flere aktører tar i bruk det nye verktøyet ASIAS, kan flere med asperger kanskje havne på riktig hylle i livet tidligere og kanskje unngå uføretrygd.»
Kursdeltaker, “Asperger og inkludering”
«Nyttig kurs med faglig dyktige kursholdere. Gode til å formidle og lytte. En av de mest nyttige timer jeg har hatt på jobb på flere år!»
Kursdeltaker, “Asperger og inkludering”
«Et meget relevant kurs, et av de beste kursene jeg har hatt i min 30-årige yrkeskarriere. Alle som jobber med Asperger bør ha dette kurset»
Maren Øverli, Sales Operations Manager, Inmarsat
«Konsulentene har vært ekstremt tilpasningsdyktige, jeg er veldig takknemlig for de fine folkene vi har fått leie av Spesialistbedriften»
Pergunn Gjerdsbakk, Einingsleiar, Hareid kommune
«Vi er svært nøgde med arbeidet Spesialistbedriften gjer for oss. Mennesker med Asperger er gode på det meste, og har eit laserfokus på arbeidet sitt.»
Even Bringsdal, Daglig leder, Createview
«Spesialistbedriften har gjennom presis analyse bidratt til at Createview leverer målinger med høy nøyaktighet.»
Tommy Sørli, Teknisk Salgskonsulent, Midthaug
«Vi er veldig fornøyd med jobben Spesialistbedriften har gjort ved animasjon, og bilder av våre produkt. De kommuniserer godt, og leverer arbeid med høy kvalitet. Akkurat det vi ser etter i en leverandører.»
Forrige
Neste

SPESIALISTBEDRIFTEN AS

Postvegen 2, 6018 Ålesund

 

Orgnr: 913 270 193

Copyright © 2021
Webdesign: 2Mind-Design AS