Truls Aarøe Løvik ansatt som Pedagogisk rådgiver

Truls Aarøe Løvik er ansatt som Pedagogisk rådgiver i Spesialistbedriften. Truls er utdannet lektor og har blant annet en bachelorgrad innen pedagogisk psykologi. Med erfaring fra PPT (Pedagogisk Psykologisk Tjeneste), skoleverket, og voksenopplæringen er vi sikker på at Truls blir en viktig ressurs for oss i tiden som kommer.

Vi opplever økt etterspørsel innen tjenestene kurs og kartlegging, og det er først og fremst med bakgrunn i dette at vi nå styrker vår organisasjon. I løpet av 2021 lanserte Spesialistbedriften den digitale kartleggingstjenesten ASIAS – Asperger i Arbeid og Studier, et verktøy som har blitt veldig godt mottatt i markedet. Vi opplever interesse både nasjonalt og internasjonalt og ser behovet for å styrke satsningen på ASIAS. Fra tiden i PPT Molde har Truls erfaring med koordinering, veiledning, og utredning. Dette er kompetanse vi ønsker å ta med oss i teamet som skal videreutvikle ASIAS, spesielt med tanke på å treffe de yngre som fortsatt er i skoleverket på en enda bedre måte.

Truls har også jobbet som prosjekterende rådgiver for kultursjefen i Ålesund kommune, i tillegg til at han har jobbet med tiltak for funksjonshemmede i Molde kommune, og med integrering av individer med utenlands opprinnelse som kursholder i OnBoardNorway AS. Den varierte bakgrunnen, i kombinasjon med den faglige tyngden var helt sentralt for oss da vi valgte å ansette Truls. I Spesialistbedriften kombinerer vi fagkompetanse med praktiske erfaringer og finner løsninger som fungerer i praksis. Sånn sett kan vi si at dette er en «perfect match».

Foruten om å ha kvalifikasjonene i orden er han en sporty fyr og en herlig personlighet som garantert vil bidra til økt trivsel og glede for alle oss i Spesialistbedriften.

Truls vil blant annet har ansvar for videreutvikling, salg og markedsføring av kurs og kartleggingsverktøy, samt kartlegge og vurdere kandidater opp mot arbeidsliv og utdanning.

– I Spesialistbedriften vil jeg bidra aktivt i forretningsutviklingen og gleder meg til å jobbe tett sammen med resten av teamet, sier han.

Hilde Stangeland, Sivilingeniør nettutvikling, Mørenett
«Mørenett har samarbeidet med Spesialistbedriften over flere år. De jobber nøyaktig, effektivt og selvstendig, og sørger for at arkivet vårt blir digitalisert mye raskere enn vi hadde klart uten hjelp. Vi setter stor pris på jobben Spesialistbedriften gjør for oss.»
Torbjørn Røe Isaksen, Arbeids- og sosialminister
«Dersom flere aktører tar i bruk det nye verktøyet ASIAS, kan flere med asperger kanskje havne på riktig hylle i livet tidligere og kanskje unngå uføretrygd.»
Kursdeltaker, “Asperger og inkludering”
«Nyttig kurs med faglig dyktige kursholdere. Gode til å formidle og lytte. En av de mest nyttige timer jeg har hatt på jobb på flere år!»
Kursdeltaker, “Asperger og inkludering”
«Et meget relevant kurs, et av de beste kursene jeg har hatt i min 30-årige yrkeskarriere. Alle som jobber med Asperger bør ha dette kurset»
Maren Øverli, Sales Operations Manager, Inmarsat
«Konsulentene har vært ekstremt tilpasningsdyktige, jeg er veldig takknemlig for de fine folkene vi har fått leie av Spesialistbedriften»
Pergunn Gjerdsbakk, Einingsleiar, Hareid kommune
«Vi er svært nøgde med arbeidet Spesialistbedriften gjer for oss. Mennesker med Asperger er gode på det meste, og har eit laserfokus på arbeidet sitt.»
Even Bringsdal, Daglig leder, Createview
«Spesialistbedriften har gjennom presis analyse bidratt til at Createview leverer målinger med høy nøyaktighet.»
Tommy Sørli, Teknisk Salgskonsulent, Midthaug
«Vi er veldig fornøyd med jobben Spesialistbedriften har gjort ved animasjon, og bilder av våre produkt. De kommuniserer godt, og leverer arbeid med høy kvalitet. Akkurat det vi ser etter i en leverandører.»
Forrige
Neste

SPESIALISTBEDRIFTEN AS

Postvegen 2, 6018 Ålesund

 

Orgnr: 913 270 193

Copyright © 2021
Webdesign: 2Mind-Design AS