Spesialistbedriften utvider aksjekapitalen

Spesialistbedriften utvider aksjekapitalen og satser nasjonalt. I 2019 fikk Spesialistbedriften en henvendelse fra en anonym investor som ønsket å gå inn med et betydelig beløp, og det ble i tillegg gjennomført en emisjon for å få inn enda mer aksjekapital. Dette gir Spesialistbedriften muligheten til å satse nasjonalt.

Styreleder i Spesialistbedriften Oddbjørn Eliassen har tidligere hatt toppstillinger i Rolls Royce, blant annet som adm.dir. for Rolls-Royce i Skandinavia. Nå er Oddbjørn pensjonist og engasjerer seg på et helt annet område. Som styreleder i Spesialistbedriften bruker han tiden som på å hjelpe mennesker med Asperger syndrom å komme i jobb.

«Emisjonen kan gi oss muligheter til å utvikle et nytt kartleggingsverktøy. Dette kan vi selge sammen med kurs til brukerne. Dermed kan vi utdanne kartleggere i hele landet – noe som vil hjelpe Aspergere til å velge rett veg fremover og hindre dem i å gå inn i jobber eller utdanning som de vil mislykkes i» 

«Folk med Asperger kan gjøre en like god jobb som andre.»

Oddbjørn Eliassen, Styreleder i Spesialistbedriften AS

 

Sunnmørsposten har skrevet en artikkel om satsningen til Spesialistbedriften.

Artikkelen kan leses i sin helhet her: Spesialistbedriften satser nasjonalt – Sunnmørsposten

 

Hilde Stangeland, Sivilingeniør nettutvikling, Mørenett
«Mørenett har samarbeidet med Spesialistbedriften over flere år. De jobber nøyaktig, effektivt og selvstendig, og sørger for at arkivet vårt blir digitalisert mye raskere enn vi hadde klart uten hjelp. Vi setter stor pris på jobben Spesialistbedriften gjør for oss.»
Torbjørn Røe Isaksen, Arbeids- og sosialminister
«Dersom flere aktører tar i bruk det nye verktøyet ASIAS, kan flere med asperger kanskje havne på riktig hylle i livet tidligere og kanskje unngå uføretrygd.»
Kursdeltaker, “Asperger og inkludering”
«Nyttig kurs med faglig dyktige kursholdere. Gode til å formidle og lytte. En av de mest nyttige timer jeg har hatt på jobb på flere år!»
Kursdeltaker, “Asperger og inkludering”
«Et meget relevant kurs, et av de beste kursene jeg har hatt i min 30-årige yrkeskarriere. Alle som jobber med Asperger bør ha dette kurset»
Maren Øverli, Sales Operations Manager, Inmarsat
«Konsulentene har vært ekstremt tilpasningsdyktige, jeg er veldig takknemlig for de fine folkene vi har fått leie av Spesialistbedriften»
Pergunn Gjerdsbakk, Einingsleiar, Hareid kommune
«Vi er svært nøgde med arbeidet Spesialistbedriften gjer for oss. Mennesker med Asperger er gode på det meste, og har eit laserfokus på arbeidet sitt.»
Even Bringsdal, Daglig leder, Createview
«Spesialistbedriften har gjennom presis analyse bidratt til at Createview leverer målinger med høy nøyaktighet.»
Tommy Sørli, Teknisk Salgskonsulent, Midthaug
«Vi er veldig fornøyd med jobben Spesialistbedriften har gjort ved animasjon, og bilder av våre produkt. De kommuniserer godt, og leverer arbeid med høy kvalitet. Akkurat det vi ser etter i en leverandører.»
Forrige
Neste

SPESIALISTBEDRIFTEN AS

Postvegen 2, 6018 Ålesund

 

Orgnr: 913 270 193

Copyright © 2021
Webdesign: 2Mind-Design AS