Mathilde debuterer som foredragsholder

En av våre ansatte, Mathilde Skorpen, debuterer som foredragsholder. Det skjer på Ålesund Frivillighetssentral onsdag 24. november kl. 18.00 – 20.00. Mathilde medvirker også på noen av kursene til Spesialistbedriften, hvor hun deler sine erfaringer med det å ha diagnosen, og hvordan det har påvirket henne i oppveksten og senere i livet.

Foredraget «Om Asperger, av Asperger» holder hun sammen med sin ektemann Robert, som også har diagnosen Asperger syndrom. Målgruppen er i hovedsak andre voksne med Asperger, men det er åpent for alle som er interessert. Det er mye fokus på barn som får diagnosen, men lite på voksne. Det er er ekteparet Mathilde og Robert i ferd med å gjøre noe med. Det koster ingenting å delta.

Se intervjuet med Mathilde og Robert på Sunnmøre Live, ved å klikke her.

Se artikkel om foredraget i Sunnmørsposten, ved å klikke her.

 

Hilde Stangeland, Sivilingeniør nettutvikling, Mørenett
«Mørenett har samarbeidet med Spesialistbedriften over flere år. De jobber nøyaktig, effektivt og selvstendig, og sørger for at arkivet vårt blir digitalisert mye raskere enn vi hadde klart uten hjelp. Vi setter stor pris på jobben Spesialistbedriften gjør for oss.»
Torbjørn Røe Isaksen, Arbeids- og sosialminister
«Dersom flere aktører tar i bruk det nye verktøyet ASIAS, kan flere med asperger kanskje havne på riktig hylle i livet tidligere og kanskje unngå uføretrygd.»
Kursdeltaker, “Asperger og inkludering”
«Nyttig kurs med faglig dyktige kursholdere. Gode til å formidle og lytte. En av de mest nyttige timer jeg har hatt på jobb på flere år!»
Kursdeltaker, “Asperger og inkludering”
«Et meget relevant kurs, et av de beste kursene jeg har hatt i min 30-årige yrkeskarriere. Alle som jobber med Asperger bør ha dette kurset»
Maren Øverli, Sales Operations Manager, Inmarsat
«Konsulentene har vært ekstremt tilpasningsdyktige, jeg er veldig takknemlig for de fine folkene vi har fått leie av Spesialistbedriften»
Pergunn Gjerdsbakk, Einingsleiar, Hareid kommune
«Vi er svært nøgde med arbeidet Spesialistbedriften gjer for oss. Mennesker med Asperger er gode på det meste, og har eit laserfokus på arbeidet sitt.»
Even Bringsdal, Daglig leder, Createview
«Spesialistbedriften har gjennom presis analyse bidratt til at Createview leverer målinger med høy nøyaktighet.»
Tommy Sørli, Teknisk Salgskonsulent, Midthaug
«Vi er veldig fornøyd med jobben Spesialistbedriften har gjort ved animasjon, og bilder av våre produkt. De kommuniserer godt, og leverer arbeid med høy kvalitet. Akkurat det vi ser etter i en leverandører.»
Forrige
Neste

SPESIALISTBEDRIFTEN AS

Postvegen 2, 6018 Ålesund

 

Orgnr: 913 270 193

Copyright © 2021
Webdesign: 2Mind-Design AS