Jobb hos oss

I Spesialistbedriften ansetter vi kun personer med Asperger syndrom eller andre diagnoser innen autismespekteret. Er du interessert i å jobbe hos oss, er det greit å vite at vår måte å rekruttere på er noe annerledes enn i de fleste andre bedrifter.

Vi starter vanligvis med en praksisperiode, der vi blir kjent og finner ut hva du er god til, og hvilke tilpasninger du trenger for å ha en god arbeidshverdag. I denne perioden er du tilknyttet NAV. Vi er spesielt opptatt av å ta hensyn til de utfordringene diagnosen gir, samtidig som vi er opptatt av at du skal få brukt dine styrker og din kompetanse. Målet er at du skal få en ordinær ansettelse hos oss etter hvert. 

For å få jobb hos oss ønsker vi at du har kompetanse innen våre forretningsområder, som hovedsakelig er animasjon og teknisk tegning. Har du annen utdanning innen IT, ta kontakt så skal vi vurdere henvendelsen din. Mangler du formell utdanning, men har sterk interesse innenfor nevnte felt, er du også velkommen til å ta kontakt.  

Høres dette interessant ut, send en e-post med din CV til daglig leder linda@spesialistbedriften.no.

Skriv hvorfor du ønsker arbeid i Spesialistbedriften. Du vil høre fra oss innen kort tid. 

Aktuelle saker

Det står en person i gangen utenfor Spesialistbedriften, han er tidlig ute som de fleste andre – skal til kartlegging. Det er ofte slik det begynner, det første steget på en vei som skal føre til noe bedre og mer meningsfylt. Han vet ikke helt hva enda, men er villig til å prøve noe nytt.

Sigurd er usikker på hva som møter ham når han går inn døren hos Spesialistbedriften. Frykten er synlig, men han står i det.

Linda Nygård, Daglig leder, ble invitert til å holde et foredrag om Spesialistbedriften på Velferdskonferansen 2021.

Linda forteller om hverdagen i Spesialistbedriften, og hvordan det er å drive et konsulentselskap der alle ansatte har Asperger/ASF. 

Her kan du se foredraget i sin helhet.

Ni av ti personer med Asperger syndrom står utenfor arbeidslivet. I Spesialistbedriften i Ålesund, derimot, utgjør medarbeidere med Asperger ryggraden i virksomheten.

7. juni publiserte velferd.no en interessant og informativ artikkel om Spesialistbedriften. Artikkelen kan leses her.

Ingen av de ansatte i Spesialistbedriften kunne tenke seg å bytte jobb. For Torbjørn Saasen ble denne jobben vegen tilbake til arbeidslivet.

Sunnmørsposten har skrevet en artikkel om hvordan det er å arbeide hos Spesialistbedriften. Se link til artikkelen her.

Hilde Stangeland, Sivilingeniør nettutvikling, Mørenett
«Mørenett har samarbeidet med Spesialistbedriften over flere år. De jobber nøyaktig, effektivt og selvstendig, og sørger for at arkivet vårt blir digitalisert mye raskere enn vi hadde klart uten hjelp. Vi setter stor pris på jobben Spesialistbedriften gjør for oss.»
Torbjørn Røe Isaksen, Arbeids- og sosialminister
«Dersom flere aktører tar i bruk det nye verktøyet ASIAS, kan flere med asperger kanskje havne på riktig hylle i livet tidligere og kanskje unngå uføretrygd.»
Kursdeltaker, “Asperger og inkludering”
«Nyttig kurs med faglig dyktige kursholdere. Gode til å formidle og lytte. En av de mest nyttige timer jeg har hatt på jobb på flere år!»
Kursdeltaker, “Asperger og inkludering”
«Et meget relevant kurs, et av de beste kursene jeg har hatt i min 30-årige yrkeskarriere. Alle som jobber med Asperger bør ha dette kurset»
Maren Øverli, Sales Operations Manager, Inmarsat
«Konsulentene har vært ekstremt tilpasningsdyktige, jeg er veldig takknemlig for de fine folkene vi har fått leie av Spesialistbedriften»
Pergunn Gjerdsbakk, Einingsleiar, Hareid kommune
«Vi er svært nøgde med arbeidet Spesialistbedriften gjer for oss. Mennesker med Asperger er gode på det meste, og har eit laserfokus på arbeidet sitt.»
Even Bringsdal, Daglig leder, Createview
«Spesialistbedriften har gjennom presis analyse bidratt til at Createview leverer målinger med høy nøyaktighet.»
Tommy Sørli, Teknisk Salgskonsulent, Midthaug
«Vi er veldig fornøyd med jobben Spesialistbedriften har gjort ved animasjon, og bilder av våre produkt. De kommuniserer godt, og leverer arbeid med høy kvalitet. Akkurat det vi ser etter i en leverandører.»
Forrige
Neste

SPESIALISTBEDRIFTEN AS

Postvegen 2, 6018 Ålesund

 

Orgnr: 913 270 193

Copyright © 2021
Webdesign: 2Mind-Design AS