Kontakt

Ønsker du mer informasjon om våre tjenester, ta kontakt via telefon eller e-post. Dersom du har diagnosen Asperger/ASF, samt kompetanse innenfor ett eller flere av våre forretningsområder, er du velkommen til å ta kontakt. 

Spesialistbedriften holder til i Postvegen 2 (6018 Ålesund). Vi ser frem til å høre fra deg!

Asperger/ASF

For administrative henvendelser, og tjenester relatert til fagområdet Asperger/ASF.
Linda Nygård
Daglig leder
Mobil: +47 95 99 04 19
E-post: linda@spesialistbedriften.no

Konsulenttjenester

For henvendelser relatert til salg og oppfølging av alle konsulenttjenester, og ASIAS.
Thomas Paulsen
Salgs- og markedssjef
Mobil: +47 41 04 48 59
E-post: tp@spesialistbedriften.no

Økonomi

For henvendelser vedrørende faktura/økonomi og oppfølging av prosjekter relatert til konsulenttjenester.
Siv Anita Vassli
Økonomi- og prosjektleder
Mobil: +47 93 67 29 48
E-post: siv@spesialistbedriften.no

Pedagogisk rådgiver

For henvendelser relatert til salg og oppfølging av kurs og ASIAS knyttet til fagområdet Asperger/ASF
Truls Aarøe Løvik
Pedagogisk rådgiver
Mobil: +47 94 78 82 38
E-post: truls@spesialistbedriften.no

Ofte stilte spørsmål

Klikk på spørsmålet, og svaret kommer tilsyne. 

Spesialistbedriften ble etablert i 2014.
Spesialistbedriften er et ordinært AS (Aksjeselskap), og en sosial entreprenør.
En sosial entreprenør er et privat aksjeselskap som bruker virkemidler fra forretningsverdenen til å løse problemer knyttet til sosiale og samfunnsmessige forhold. Formålet til en sosial entreprenør er å levere resultater som gir både sosial og økonomisk effekt, såkalt dobbel bunnlinje.
Spesialistbedriften har veldig mange ulike eiere. Enkelt forklart kan vi si at våre eiere består av engasjerte privatpersoner og lokale bedrifter som tar sosialt ansvar og brenner for et inkluderende arbeidsliv.
Spesialistbedriften har vedtaksfestet at ingen av våre eiere får utbetalt utbytte. Et eventuelt overskudd overføres automatisk til videre drift og utvikling av Spesialistbedriften.
Spesialistbedriften har som mål å hjelpe de som ikke har lykkes med å få seg jobb hos en ordinær bedrift. Det betyr at vi hovedsakelig rekrutterer fra NAV. Vi starter vanligvis med en praksisperiode, der vi blir kjent og finner ut hva du er god til, og hvilke tilpasninger du trenger for å ha en god arbeidshverdag. I denne perioden er du tilknyttet NAV. Etter hvert er målet at du skal få ordinær ansettelse hos oss.
De aller fleste av våre ansatte har høyere utdanning innen våre forretningsområder, dvs. teknisk tegning, animasjon, og 3D-modellering, men vi har også ansatte med en annen bakgrunn. Dersom vi kommer i kontakt med en person som åpenbart kan være en ressurs for næringslivet, og som kan jobbe innenfor noen av våre forretningsområder, kan det allikevel være en mulighet for ansettelse.
Spesialistbedriften er ikke en utdanningsinstitusjon. Dersom du er interessert i å utdanne deg innen noen av våre forretningsområder (for eksempel teknisk tegning, 3D-modellering, og animasjon), kan det imidlertid være en mulighet å gjennomføre studiet via nettundervisning og ha en kontorplass hos Spesialistbedriften under utdannelsen. Fordelen med dette er at man får et trygt sosialt miljø, og en strukturert hverdag, i tillegg til at man kan få råd og veiledning fra våre mer erfarne konsulenter.
Hilde Stangeland, Sivilingeniør nettutvikling, Mørenett
«Mørenett har samarbeidet med Spesialistbedriften over flere år. De jobber nøyaktig, effektivt og selvstendig, og sørger for at arkivet vårt blir digitalisert mye raskere enn vi hadde klart uten hjelp. Vi setter stor pris på jobben Spesialistbedriften gjør for oss.»
Torbjørn Røe Isaksen, Arbeids- og sosialminister
«Dersom flere aktører tar i bruk det nye verktøyet ASIAS, kan flere med asperger kanskje havne på riktig hylle i livet tidligere og kanskje unngå uføretrygd.»
Kursdeltaker, “Asperger og inkludering”
«Nyttig kurs med faglig dyktige kursholdere. Gode til å formidle og lytte. En av de mest nyttige timer jeg har hatt på jobb på flere år!»
Kursdeltaker, “Asperger og inkludering”
«Et meget relevant kurs, et av de beste kursene jeg har hatt i min 30-årige yrkeskarriere. Alle som jobber med Asperger bør ha dette kurset»
Maren Øverli, Sales Operations Manager, Inmarsat
«Konsulentene har vært ekstremt tilpasningsdyktige, jeg er veldig takknemlig for de fine folkene vi har fått leie av Spesialistbedriften»
Pergunn Gjerdsbakk, Einingsleiar, Hareid kommune
«Vi er svært nøgde med arbeidet Spesialistbedriften gjer for oss. Mennesker med Asperger er gode på det meste, og har eit laserfokus på arbeidet sitt.»
Even Bringsdal, Daglig leder, Createview
«Spesialistbedriften har gjennom presis analyse bidratt til at Createview leverer målinger med høy nøyaktighet.»
Tommy Sørli, Teknisk Salgskonsulent, Midthaug
«Vi er veldig fornøyd med jobben Spesialistbedriften har gjort ved animasjon, og bilder av våre produkt. De kommuniserer godt, og leverer arbeid med høy kvalitet. Akkurat det vi ser etter i en leverandører.»
Forrige
Neste

SPESIALISTBEDRIFTEN AS

Postvegen 2, 6018 Ålesund

 

Orgnr: 913 270 193

Copyright © 2021
Webdesign: 2Mind-Design AS