Kontakt

Ønsker du mer informasjon om våre tjenester, ta kontakt via telefon eller e-post. Dersom du har diagnosen Asperger/ASD, samt kompetanse innenfor ett eller flere av våre forretningsområder, er du velkommen til å ta kontakt. 

Spesialistbedriften holder til i Smibakken 3 (6018 Ålesund). Vi ser frem til å høre fra deg!

Daglig leder

For administrative henvendelser
Siv Anita Vassli
Mobil: +47 93 67 29 48
E-post: siv@spesialistbedriften.no

Fagsjef

Henvendelser relatert til fagområdet Asperger/ASD og ADHD
Linda Nygård
Mobil: +47 95 99 04 19
E-post: linda@spesialistbedriften.no

Salgs- og markedssjef

For henvendelser relatert til salg og oppfølging av alle konsulenttjenester.
Thomas Paulsen
Mobil: +47 41 04 48 59
E-post: tp@spesialistbedriften.no

Pedagogisk rådgiver

Henvendelser ifm. fagområdet Asperger/ASD, og ADHD, og ASIAS
Truls Aarøe Løvik
Mobil: +47 94 78 82 38
E-post: truls@spesialistbedriften.no

Ofte stilte spørsmål

Klikk på spørsmålet, og svaret kommer tilsyne. 

 • Når ble Spesialistbedriften etablert?

  Spesialistbedriften ble etablert i 2014.
 • Hvilken type organisasjon er Spesialistbedriften?

  Spesialistbedriften er et ordinært AS (Aksjeselskap), og en sosial entreprenør.
 • Hva er en sosial entreprenør?

  En sosial entreprenør er et privat aksjeselskap som bruker virkemidler fra forretningsverdenen til å løse problemer knyttet til sosiale og samfunnsmessige forhold. Formålet til en sosial entreprenør er å levere resultater som gir både sosial og økonomisk effekt, såkalt dobbel bunnlinje.
 • Hvem eier Spesialistbedriften?

  Spesialistbedriften har veldig mange ulike eiere. Enkelt forklart kan vi si at våre eiere består av engasjerte privatpersoner og lokale bedrifter som tar sosialt ansvar og brenner for et inkluderende arbeidsliv.
 • Får eierne utbetalt utbytte?

  Spesialistbedriften har vedtaksfestet at ingen av våre eiere får utbetalt utbytte. Et eventuelt overskudd overføres automatisk til videre drift og utvikling av Spesialistbedriften.
 • Hvordan rekrutterer dere nye ansatte?

  Spesialistbedriften har som mål å hjelpe de som ikke har lykkes med å få seg jobb hos en ordinær bedrift. Det betyr at vi hovedsakelig rekrutterer fra NAV. Vi starter vanligvis med en praksisperiode, der vi blir kjent og finner ut hva du er god til, og hvilke tilpasninger du trenger for å ha en god arbeidshverdag. I denne perioden er du tilknyttet NAV. Etter hvert er målet at du skal få ordinær ansettelse hos oss.
 • Hvilken kompetanse må man ha for å jobbe hos Spesialistbedriften?

  De aller fleste av våre ansatte har høyere utdanning innen våre forretningsområder, dvs. teknisk tegning, animasjon, og 3D-modellering, men vi har også ansatte med en annen bakgrunn. Dersom vi kommer i kontakt med en person som åpenbart kan være en ressurs for næringslivet, og som kan jobbe innenfor noen av våre forretningsområder, kan det allikevel være en mulighet for ansettelse.
 • Kan man studere hos Spesialistbedriften?

  Spesialistbedriften er ikke en utdanningsinstitusjon. Dersom du er interessert i å utdanne deg innen noen av våre forretningsområder (for eksempel teknisk tegning, 3D-modellering, og animasjon), kan det imidlertid være en mulighet å gjennomføre studiet via nettundervisning og ha en kontorplass hos Spesialistbedriften under utdannelsen. Fordelen med dette er at man får et trygt sosialt miljø, og en strukturert hverdag, i tillegg til at man kan få råd og veiledning fra våre mer erfarne konsulenter.