Digitale kurs er i vinden!

Spesialistbedriften har lenge holdt kurs rettet mot inkludering av personer med Asperger. Det populære kurset «Asperger og inkludering» var godt etablert som et tradisjonelt kurs med fysisk tilstedeværelse, men det siste året har tvunget frem endringer, og kurset er nå tilpasset det digitale formatet.

– Vi fryktet at det skulle bli full stopp på kursvirksomheten da pandemien rammet Norge, men det viser seg at det digitale formatet fungerer veldig bra til dette formålet. En av mange fornøyde kunder er Fretex jobb og oppfølging, avd. Oslo. De gjennomførte nylig et digitalt kurs og det er gledelig å konstatere at tilbakemeldingene på de digitale versjonene er vel så gode som på den tradisjonelle varianten. Dette viser at vi gjør noe riktig.

Linda Nygård, Daglig leder i Spesialistbedriften AS

 

Uttalelser fra kursdeltagere:

«Et meget relevant kurs, et av de beste kursene jeg har hatt i min 30-årige yrkeskarriere».

«Kompetent kursleder som fylte på med egne erfaringer i tillegg til det som stod i presentasjonsmaterialet»

«Et vidt tema, men jeg opplevde at alle sider ble godt belyst. Eksemplene fra arbeidshverdagens opplevelser illustrerte veldig godt hvor komplekst det kan være å samarbeide med enkelte av dem som har diagnosen»

«Helt super kursholder. Lett å følge. Brukte egne erfaringer med gruppa, viste oss hvor stort spenn det er innenfor diagnosen og at individet er unikt og spennet innenfor gruppa bredt»

«Synes det var 10/10. Fin oppbygging av kurset. Pedagogisk, grundig, tok seg tid til å svare på spørsmål vi hadde, trass knapp tid.»

«Alle som jobber med Asperger bør ha dette kurset»

 

Tall fra kundetilfredshetsundersøkelse for kurset «Asperger og inkludering»

 

Hilde Stangeland, Sivilingeniør nettutvikling, Mørenett
«Mørenett har samarbeidet med Spesialistbedriften over flere år. De jobber nøyaktig, effektivt og selvstendig, og sørger for at arkivet vårt blir digitalisert mye raskere enn vi hadde klart uten hjelp. Vi setter stor pris på jobben Spesialistbedriften gjør for oss.»
Torbjørn Røe Isaksen, Arbeids- og sosialminister
«Dersom flere aktører tar i bruk det nye verktøyet ASIAS, kan flere med asperger kanskje havne på riktig hylle i livet tidligere og kanskje unngå uføretrygd.»
Kursdeltaker, “Asperger og inkludering”
«Nyttig kurs med faglig dyktige kursholdere. Gode til å formidle og lytte. En av de mest nyttige timer jeg har hatt på jobb på flere år!»
Kursdeltaker, “Asperger og inkludering”
«Et meget relevant kurs, et av de beste kursene jeg har hatt i min 30-årige yrkeskarriere. Alle som jobber med Asperger bør ha dette kurset»
Maren Øverli, Sales Operations Manager, Inmarsat
«Konsulentene har vært ekstremt tilpasningsdyktige, jeg er veldig takknemlig for de fine folkene vi har fått leie av Spesialistbedriften»
Pergunn Gjerdsbakk, Einingsleiar, Hareid kommune
«Vi er svært nøgde med arbeidet Spesialistbedriften gjer for oss. Mennesker med Asperger er gode på det meste, og har eit laserfokus på arbeidet sitt.»
Even Bringsdal, Daglig leder, Createview
«Spesialistbedriften har gjennom presis analyse bidratt til at Createview leverer målinger med høy nøyaktighet.»
Tommy Sørli, Teknisk Salgskonsulent, Midthaug
«Vi er veldig fornøyd med jobben Spesialistbedriften har gjort ved animasjon, og bilder av våre produkt. De kommuniserer godt, og leverer arbeid med høy kvalitet. Akkurat det vi ser etter i en leverandører.»
Forrige
Neste

SPESIALISTBEDRIFTEN AS

Postvegen 2, 6018 Ålesund

 

Orgnr: 913 270 193

Copyright © 2021
Webdesign: 2Mind-Design AS